zwarte Rolls-Royce

De Black Rolls-Royce is een van de meest iconische modellen in het luxe Rolls-Royce-assortiment en is het kenmerk van uitmuntendheid en stijl.

Dit nieuwste model, de zwarte Rolls-Royce 2022, heeft een geheel donkerder exterieur, met de hand gepolijst en hoogglans lakwerk, een zwart houten interieurafwerking en een krachtigere motor. De Rolls-Royce Black Badge wordt aangedreven door een 6,75-liter twin-turbo V12-motor met 591 pk. De Rolls-Royce van de tweede generatie introduceert wat Rolls-Royce een "Planar"-ophanging noemt, en wekt de indruk op een ononderbroken vlak te rijden met weinig trillingen of verstoringen. Wat betreft het interieur, de Black Rolls-Royce van de tweede generatie heeft veel meer ingewikkelde details, bijgewerkte technologie en een beschikbare starlight-hemelbekleding.

Wij brengen deze Black Rolls-Royce tot bij u. Ofwel bent u daarna de bestuurder en komen we deze zwarte Rolls-Royce na afloop terug ophalen, ofwel blijft onze chauffeur ter uwer beschikking.

Maak een onvergetelijke dag en/of avond mee met deze zwarte Rolls-Royce.

De zwarte Rolls-Royce is een echte aanrader, perfect voor een avondje uit. Deze Black Rolls-Royce is één van onze favoriete luxeauto's. Rent-limo staat bekend om zijn uitstekende service en luxueuze auto's. Bij Rent-limo huur je niet zomaar een Rolls Royce met of zonder chauffeur, je huurt een onvergetelijke ervaring.

Op het moment dat u in deze Black Rolls-Royce stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. De zwarte Rolls-Royce zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Interesse in het huren van deze zwarte Rolls-Royce? Wij stellen graag een offerte naar uw wensen op.

Kom gerust onze wagens bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Contact