Bij het huren van een limousine reizen er wellicht een aantal vragen bij u.

Hoeveel kost het om een limousine te huren?

De huurprijs van een limousine kan sterk variëren, afhankelijk van de bestemming, het type voertuig dat u selecteert, de gelegenheid en het aantal uren u een limousine wenst te huren. Een andere factor die de prijs kan beïnvloeden, is de tijd van het jaar waarin u uw limo boekt. De vraag naar limousineservices is het grootst in de lente vanwege schoolfeesten en huwelijken en dit heeft invloed op de prijs. Daarom raden we u aan om uw limousine tijdig te reserveren zodat u een gunstige prijs kunt bedingen bij de reservatie. Ook is er een verschil in avond- en weekendactiviteiten ten opzichte van vervoer met de limousine op weekdagen.
Bij Vip Limousine Express maken we het eenvoudig. Vul het contactformulier in en bezorg ons op die manier enkele reisgegevens en u ontvangt dezelfde dag nog een gratis offerte die aan al uw wensten voldoet.

Als ik limousetransport naar en van een evenement reserveer, moet ik dan betalen terwijl het evenement plaatsvindt?

Ja. Maar voor evenementen hebben we speciale prijzen opgemaakt. De limousine rijdt dan wel niet, maar het uurloon van onze chauffeur loopt echter wel door en we kunnen het voertuig niet elders gebruiken.
Als er een zeer lange periode tussen uw aflever- en ophaaltijden is, kunnen we daar eventueel wel rekening mee houden in de prijsberekening. Er kunnen dan echter geen voorwerpen in de limousine achtergelaten worden en heeft u niet de flexibiliteit om het evenement vroegtijdig te verlaten.

Wordt er een ondertekend contract opgesteld?

Het is in ieders belang om een ondertekend contract op te stellen. Zo is het voor u en voor ons steeds duidelijk welke afspraken en verwachtingen er zijn, zoals de soort en hoeveelheid limousines, het gekozen pakket, hoe lang de limousineverhuur duurt, welk de bestemmingen zijn en wat de meerkost voor overuren voor elk voertuig zijn. Het huren van een limousine is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest.

Moet ik mijn limousine-chauffeur een fooi geven?

Het loon van de limousinechauffeur is reeds in de huurprijs inbegrepen.

Welke voertuigtypes zijn beschikbaar om te huren?

Er zijn veel opties om uit te kiezen bij Vip Limousine Express en uw selectie hangt af van uw persoonlijke smaak en de grootte van uw feest. Wij werken als limousineverhuurders samen met collega's uit ons netwerk zodat we steeds de limousines van uw keuze kunnen voorzien.
De stretchlimousines bieden normaal gesproken plaats aan maximaal acht passagiers en is verkrijgbaar in vele soorten en maten, gaande van Lincolnlimo's tot de Nissan Armada. Als uw groep groter is dan 8 passagiers, dan is het huren van meerdere limousines te overwegen. Wat uw selectie ook is, het is belangrijk om rekening te houden met uw eigen persoonlijke stijl en de wensen van de passagiers bij het kiezen van het voertuigtype.

Meisjes bij de roze Hummer limousine tijdens een vrijgezellenfeestje Chauffeur van limo met wit pak